Beoordelingen van Shoarma Bolnes Ridderkerk

Recente recensies van Shoarma Bolnes Ridderkerk

5 sterren na 9 reviews

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, vriendelijk, goede bezorging, voor herhaling vatbaar, gelijk doorgegeven aan vrienden.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging precies op wat tijd en heerlijk eten

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is supersnel bezorgd en we hebben heel lekker gegeten. We kijken alweer uit naar de volgende bestelling. Helemaal top!!!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan gepland stond. En heerlijke verse Turkse pizza met shoarma! Aanrader.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze op de site en snelle bezorging. Eten was perfect en de groentes smaakte vers. We hadden in het gezin allemaal wat verschillend genomen en alles smaakte goed. We gaan zeker nog een keer bestellen

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb een broodje döner gehaald en een kapsalon. Was echt lekker. Wat ik echt een pré vindt is dat de saus apart geleverd wordt, dus de hoeveelheid heb je in eigen hand

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt een aanrader !!! heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.