Beoordelingen van Shoarma Bolnes Ridderkerk

Recente recensies van Shoarma Bolnes Ridderkerk

5 sterren na 34 reviews

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na onze verhuizing was het moeilijk om een goede shoarma tent te vinden. Maar bij shoarma Bolnes vinden we de kwaliteit weer terug. Ook de bezorging was in deze corona tijd perfect. Ga zo vooral door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was zeer lekker aparte kruiden grote kapsalon mag wat voller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling en is ons goed bevallen! Was lekker eten en vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was onze eerste bestelling. Via via gehoord dat jullie hier geopend zijn. Producten waren heerlijk, dus voor herhaling vatbaar. Had bij aflevering wel wat warmer mogen zijn....

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We gaan zeker nog een keer bellen. TOP zaak.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma kalf speciaal miste de ui en paprika Adviseer meer groente toe te voegen ook bij wrap met kip. Of geef mogelijkheid bij bestelling dit aan te kunnen geven. Er zijn mensen die bergen vlees wensen maar in deze tijd willen er ook mensen meer groenten in hun gerechten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, ga zo door

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Voor het eerst bij jullie eten besteld en zeker weten komt er een tweede, derde en.....keer.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kapsalon kipdöner👍👍

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes en hygiënisch bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Eten was prima

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip was wat flauw en ik miste saus misschien saus apart in een bakje

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goed eten. En super service nadat we het verkeerde hadden gehad heel snel het goede gekregen! Netjes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een geweldige service! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de bezorging zeer goed Alleen vond ik persoonlijk de kipfilet speciaal en de kapsalon frikandel in verhouding met de mafiamix best klein.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer lekker gegeten!!!!👍👍👍

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, vriendelijk, goede bezorging, voor herhaling vatbaar, gelijk doorgegeven aan vrienden.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging precies op wat tijd en heerlijk eten

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is supersnel bezorgd en we hebben heel lekker gegeten. We kijken alweer uit naar de volgende bestelling. Helemaal top!!!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan gepland stond. En heerlijke verse Turkse pizza met shoarma! Aanrader.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime keuze op de site en snelle bezorging. Eten was perfect en de groentes smaakte vers. We hadden in het gezin allemaal wat verschillend genomen en alles smaakte goed. We gaan zeker nog een keer bestellen

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb een broodje döner gehaald en een kapsalon. Was echt lekker. Wat ik echt een pré vindt is dat de saus apart geleverd wordt, dus de hoeveelheid heb je in eigen hand

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt een aanrader !!! heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.